Meistä

OSHS Solutions Oy on kahden turvallisuusasiantuntijan voimien yhdistämisen tulos.
Intohimoinen asenteemme haasteiden ratkaisemiseen ajaa meitä jatkuvasti eteenpäin.

Haluamme auttaa rakentamaan yhdessä toimivan työyhteisön, jonne kaikki voivat tulla omana itsenään, turvallisin mielin ja jossa kaikkien ääni tulisi kuulluksi.
Uskomme vakaasti, että tapaturmaton toiminta on mahdollista kun siihen sitoudutaan. Toivomme valmennuksiemme herättävän ajatuksia ja auttavan jokaista ymmärtämään oman turvallisen toimintansa ja esimerkkinsä vaikutuksen tässä yhteisessä visiossamme.

Me OSHS Solutionsilla ymmärrämme, että arki pitää sisällään muutakin kuin työasiat.
Siksi haluamme keskittyä siihen, miten erilaisten ihmisten erilaiset elämäntilanteet saattavat näyttäytyä työpaikalla, miten ne tulisi huomioida, ja miten toimiva työyhteisö voi parhaimmillaan edesauttaa jokaisen hyvinvointia, niin töissä kuin vielä kotonakin.

Pidämme ensiarvoisen tärkeänä ja oletusarvoisena lähtökohtana hyviä käytöstapoja, muiden asiallista kohtelua ja niitä jokapäiväisiä pieniä tekoja, jotka eivät vaadi, mutta voivat antaa paljon.

Kohdellaan toisiamme samoin kuin toivoisimme itseämmekin kohdeltavan;

Ymmärtäen
Kuunnellen
Arvostaen

Näin rakennetaan yhdessä toimiva työyhteisö, jonne kaikki voivat tulla omana itsenään turvallisin mielin ja jossa kaikilla on tilaa olla ihminen, joka päivä.